Arrangementen

Strand arrangement;
Kom genieten van de prachtige Zeeuwse stranden. Er kan gekite , gesurft of zelfs gedoken worden, maar u kunt er ook heerlijk ontspannen genieten van de zon. De omliggende stranden zijn gemakkelijk te bereiken met auto of fiets.
Graag bieden wij u het Strand arrangement aan;
2 overnachtingen, inclusief beroemd Zeeuws ontbijt en fiets verhuur. (eventueel kunnen wij kite- en/of surf lessen voor u regelen). 
Kosten 40,- pppn excl. toeristenbelasting



Fiets erop uit Boerderij Arrangement;
In de omgeving van het dorpje Dreischor liggen op fiets afstand van ons hotel een wijnboerderij, kaasboerderij en museumboerderij Goemanszorg (Landbouwmuseum). Deze musea zijn zeker een bezoek waard. Proeven behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Alle kaassoorten worden zelf gemaakt, maar ook de wijn komt van Zeeuwse bodem. Kom genieten en overnachten in ons hotel. 
Graag bieden wij u het Fiets erop uit Boerderij arrangement aan; 2 overnachtingen met beroemd Zeeuws ontbijt, gratis fiets voor 1 dag, inclusief bezoek aan landbouwmusem Goemanszorg. Vanaf 4 april 2015 dagelijks geopend.)

Kosten 45,- pppn. excl. toeristenbelasting

 

Te paard Arrangement;
In een schitterend polderlandschap kun u genieten van een rit per paard. Een bezoek aan manege Balans is zeker de moeite waard. Ook voor gehandicapten bestaat de mogelijkheid om hiervan te profiteren. Wij kunnen het voor u regelen.
1 overnachting inclusief beroemd Zeeuws ontbijt, 1 uur paardrijden.
Kosten: Prijs in overleg.

Groeps- of familie Arrangement;
Omdat ons hotel kleinschalig is, is het ook mogelijk om als familie of groep (vrijgezellendag) ons hotel geheel exclusief voor uw groep te reserveren. U heeft dan niet enkel de beschikking tot de kamers, maar ook tot de eetkamer, inclusief gebruik van alle keuken faciliteiten.  Ook voor bedrijfsuitjes of meerdaagse “heidagen” is dit een unieke manier om bij elkaar te komen.
Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op, dan kunnen wij gezamenlijk de mogelijkheden doornemen.